روزنامه اصلاح برای بار اول در ۲۹ دلو ۱۳۰۰ هش مطابق به ۱۸ فبروری ۱۹۲۱میلادی به نگارندگی و سر دبیری محمد بشیر در شهر خان آباد شروع به نشرات کرد. دراین نشریه بعد از شماره ۱۶ بجای مدیر و سر دبیر تنها سر دبیر وبجای محمد بشیر ، حافظ فیض محمد درج گردیده است.
در مرحله اول، این جریده در یک صفحه بروی کاغذ نازک شکری رنگ در مطبعه سنگی خان آباد نشر میگردید. موضوعات این جریده را سر مقاله، مطالبی در باره حوادث داخلی، حوادث خارجی، ادبیات، مسایلی برای سر گرمی و مقالات علمی تشکیل میداد. در پیشانی اخبار درج شده بود.
شریعت: همزمان با برقراری امنیت و ثبات در افغانستان در کنار پیشرفتهای دیگر، بازدید گردشگران خارجی از افغانستان نیز افزایش یافته است.
اخیراً چهار گردشگر ایرانی سوار با موترسایکل به منظور بازدید از مناظر طبیعی و بناهای تاریخی به افغانستان آمده اند.
این گردشگران، پس از بازدید از بخشهایی افغانستان اکنون در قندهار به سر می برند.
یکی از این گردشگران میگوید:” اکنون امنیت د رسرتاسر افغانستان تأمین است و می شود از مناظر طبیعی زیبا و ساحات باستانی آن دیدن کرد.”
این گردشگران میگویند: افغانان را بیشتر از آنچه شنیده بودند مهمان نواز یافتند وهمچنان قصد دارند پس از قندهار عازم کابل و مزارشریف شوند.
با تامین امنیت سرتاسری در افغانستان، روزتا روز برمیزان حضور گردشگران خارجی افزوده می شود.