جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
عبدالله الدردری نماینده مقیم افغانستان اداره انکشافی سازمان ملل متحد (یو ان دی پی) در پیامش به کشور های خلیج گفت که با وجود مشکلات و چالشها در افغانستان این کشور در وضعیت نا امید کننده ای قرار ندارد.
او افزود که احیای اقتصادی در افغانستان چیزیست که در صدر آجندای کاری آنهاست: “یو ان دی پی به تلاشهای خود آغاز کرده تا وضعیت اقتصادی در افغانستان را دوباره بلند ببرد، از طریق بلند بردن سطح فعالیت های اجتماعی، بلند بردن کار و بار کوچک و حمایت از فعالیت های تجارتی زنان بهبود بخشد.
نماینده اداره انکشافی سازمان ملل متحد در افغانستان در این پیامش خطاب به اشتراک کنندگان نشست گفت که این اداره میخواهد با آنها مشترکاً کار کند و آنها نیاز به کمکهای این کشور ها دارند.
الدردری این پیام را دیروز یکشنبه در ویدیوی در حساب توییتر اداره انکشافی سازمان ملل متحد منتشر کرده است.
در پیام اداره انکشافی سازمان ملل متحد آمده که افغانستان ۷۰۰ هزار شغل را از دست داده و ۲۰ درصد رکود اقتصادی را شاهد بوده است.
در پیام با اشاره به وضعیت اقتصادی پس از شیوع بیماری کووید-۱۹ در افغانستان گفته شده که وضعیت اقتصادی این کشور پیش از ۱۵ آگست هم ۷۰ درصد پائین آمده بود.
عبدالله الدردری نماینده اداره انکشافی سازمان ملل متحد در ادامه صحبت خود در این پیام گفت که تا سال ۲۰۳۰ میلادی در افغانستان باید ۱۲میلیون شغل ایجاد شود تا اقتصاد افغانستان را در سطح سال ۲۰۱۵ نگهدارند: “ما باور داریم که در ظرف سه سال بر اساس یک استراتژی تشدیدی میتوانیم دو میلیون شغل برای زنان و مردان افغان ایجاد کنیم. ما میخواهیم در باره این استراتژی با شما یکجا کار کنیم. این یک استراتژی از پائین به بالاست.”