جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
مسئولان اطلاعات وفرهنگ ولایت غور میگویند وزارت فواید عامه برای ساخت پُل کمنج دو و نیم ملیون افغانی اختصاص داده و کار بازسازی آن شروع شده است.
مولوی عبدالحی زعیم، رئیس اداره فرهنگ غور به خبرگزاری جمهورگفت: بنابر تلاشهای مسئولان محلی غور وزارت فواید عامه کار بازسازی پُل کمنج را از یک ماه به این طرف آغاز کرده است.
به گفته او کار ساخت این پُل پیشرفت خوبی داشته ولی رفت و آمد بر روی آن هنوز آغاز نشده است.
پُل کمنج در ولسوالی شهرک ولایت غور بر فراز دریای هریرود قرار دارد و یکی از راههای کلیدی برای تأمین کالاهای مورد نیاز ساکنان غور از ولایت هرات است.
سال گذشته این پُل در اثر انفجاری کاملا تخریب و استفاده از آن هم قطع شد.
با این وجود بعد از روی کار آمدن امارت اسلامی رایزنیها برای ترمیم این پل آغاز شد.
چندی قبل مسئولان محلی غور در سفری به کابل نبود برق و خرابی سرکها را از مشکلات عمده این ولایت عنوان کرده و از مقامات مرکزی کشور خواهان توجه روی این موارد شدند.
از جانبی هم در برفباریهای اخیر به علت دشوار بودن مسیر غور – هرات مسافرین چندین شبانه روز از رفت و آمد از این مسیر بازمانده بودند.