جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
وارن بافت، ثروتمند مشهور امریکایی سهام خود در چهار شرکت بزرگ هواپیمایی را با ضرر فروخت
وارن بافت، که در سهماهه اول سال جاری ۵۰ میلیارد دالر ضرر متحمل شده است، طی سخنانی برای سهامداران شرکت سرمایهگذاری خود، نسبت به آینده امریکا ابراز خوشبینی کرد و گفت که معجزه امریکا، همیشه پیروز میشود و بار دیگر هم پیروز خواهد شد.
به گزارش تارنمای «یاهو فایننس»، وارن به سهامداران خود گفت سهام خود در چهار شرکت هواپیمایی عمده امریکا را با ضرر به فروش رسانده و پیشبینی میکند که صنعت هواپیمایی در امریکا و جهان، در پیامد شیوع ویروس کرونا، دستخوش دگرگونیهای بزرگ خواهد شد.
وارن بافت، که از طریق «هولدینگ» یا شرکت سرمایهگذاری «برکشرز هتاوی» میلیاردها دالر در صنایع گوناگون از جمله بیمه، تکنالوژی، و رشتههای دیگر، سرمایهگذاری میکند، در جلسه سالانه گفتگو با سهامداران و هواداران، اعلام کرد که ارزش سهام او در چهار شرکت هواپیمایی امریکا، که بین ۹ درصد الی ۱۲ درصد از کل سهام هر یک از این شرکتها بود، حدود ۷ میلیارد الی ۸ میلیارد دالر ارزش داشت.
خبر فروش سهام هواپیمایی از سوی وارن بافت، ناظران بازار سهام و هواداران او را به یک اندازه شگفت زده کرد؛ چون معروف است که وارن بافت، برخلاف سهامداران دیگر، با فروش سهام مخالف است و اعتقاد دارد بهترین مدت برای نگه داشتن سهام خریداری شده «همیشه» است. او همیشه توصیه کرده است که «هیچگاه علیه امریکا شرطبندی نکنید.»
وارن بافت در جلسه چهار ساعته گفتگو با سهامداران، شیوع ویروس کرونا را که تقاضا برای مسافرت هوایی را به شدت کاهش داده، یکی از دلایل بیرون کشیدن پول خود از سهام شرکتهای هوایی اعلام کرد. ولی افزود که دلیل اصلی آن، اشتباه محاسبه خود او درباره ارزش این شرکتها بود. وی گفت خرید سهام هواپیمایی، از اشتباهات او بود و تأکید کرد سهامیکه ضرر میدهد را باید سریعا فروخت.
بافت گفت: «ما در شرکتی که فکر کنیم در آینده پول از دست خواهد داد، سرمایه نمیگذاریم.» وی گفت کسب و کار هواپیمایی آشکارا به شکلی عمده دگرگون شده و این تغییر، آشکارا بسیار عمده است. هر یک از این چهار شرکت ناچار هستند به طور متوسط بین ۱۰ میلیارد الی ۱۲ میلیارد دالر قرض دریافت کنند.
شرکتهای هواپیمایی امریکا در بیلانهای سودوزیان سهماهه اول سال جاری، بین ۱.۷ میلیارد دالر تا ۲.۲ میلیارد دالر ضرر نشان میدهند.
شرکت «برکشرهاتاوی» که سهامدار اصلی آن وارن بافت است، به کمیسیون سهام و ارز فدرال گزارش داد که در سهماهه اول سال ۲۰۲۰ معادل ۵۰ میلیارد دالر ضرر کرده است.
وارن بافت، یکی از ثروتمندترین مردان جهان، در صنایع مختلف به خصوص بیمه، میلیاردها دالر سهم دارد. ارزش داراییهای او در پایان سال گذشته میلادی (۲۰۱۹) نزدیک به ۹۰ میلیارد دالر تخمین زده شده بود. او در دهه گذشته ۴۵ میلیارد دالر از ثروت خود را در اختیار «بیل گیتز» قرار داد تا در امور خیریه هزینه کند.