جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
تسلا، شرکت پیشتاز موترهای برقی ایالات متحده، روز یکشنبه دوم جنوری گفت این شرکت توانست در سال ۲۰۲۱ نزدیک به یک میلیون موتر برقی را به جهان عرضه کند.
این شرکت گفته است که با وجود مشکلات عرضهٔ جهانی، این رقم تولید موترهای برقی در مقایسه با سال ۲۰۲۰ تقریباً نزدیک به دو برابر بیشتر است و تولیدات این شرکت بیشتر از آنچه بوده است که انتظار آن میرفت.
شرکت تسلا بیش از ۹۳۶ هزار موتر را در سال ۲۰۲۱ به جهان عرضه کرده و این رقم، ۸۷.۴ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۰ میلادی است.
این شرکت در ماه جنوری ۲۰۲۱ میلادی اعلام کرد که تولید موترهای برقی را در سالهای آینده حد اوسط ۵۰ درصد افزایش خواهد داد.
شرکت تسلا که مقر خود را از ایالت کالیفورنیا به شهر آستن ایالت تکزاس انتقال میدهد، بیش از ۹۱۱ هزار مودل ۳ و Y، و نزدیک به ۲۵ هزار مودل های لوکس S و X خود را در سال ۲۰۲۱ میلادی به فروش رساند.
تسلا توانسته است بر مشکلات لوژستیکی جهانی که صنعت موترسازی را نیز متاثر کرده است، فایق آید. الن ماسک، رئیس شرکت موترسازی تسلا قبلا گفته بود که قادر خواهد شد تا از طریق بازنویسی نرم افزارها، بخشی زیادی از کمبودی و نیازمندیهای شرکت خود را بر طرف کند.
شرکت موترهای کرایی هرتز (Hertz) در ماه اکتوبر ۲۰۲۱ میلادی، ۱۰۰هزار موتر برقی ساخت شرکت تسلا را سفارش داد که قرار است تا آخر ۲۰۲۲ به این شرکت فراهم شود.
این سفارش بزرگ موجب شد تا ارزش سهام شرکت تسلا ۱۲.۷ درصد افزایش یابد و سرمایهٔ مجموعی این شرکت در بازار اسهام به بیش از یک ترلیون دالر برسد.
با وجودیکه الن ماسک بخشی از سهام خود را در شرکت تسلا به فروش رسانده است، هنوز هم بزرگترین سهمدار این شرکت است و دارایی خالص این ثروتمندترین مرد جهان حال به ۲۷۸ میلیارد دالر رسیده است.