جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
الجبیر در مورد حملات یک هفته پیش به تاسیسات نفتی آرامکو گفت پس از پایان نتیجه تحقیقات، اگر نقش ایران تأیید شود، عربستان سعودی دست به اقدام لازم خواهد زد.
جبیر افزود که تحقیقات در این مورد نشان خواهد داد که حمله روز شنبه (۱۴ سپتامبر) به تاسیسات نفتی عربستان از شمال انجام شده و ایران مسئولیت این حملات را متحمل خواهد شد.
حملات شنبه گذشته به تاسیسات نفت عربستان عرضه بیش از ۵ درصد نفت جهانی را مختل کرد.
پیش از این عربستان سعودی گفته بود که تحقیقات انجام شده تاکنون حاکی است که تسلیحات مورد استفاده در این حملات از شمال عربستان بوده است. ایران این اتهامات را رد کرده است.
به رغم اینکه گروه شورشیان حوثی یمن مسئولیت این حمله را پذیرفتهاند، عربستان میگوید که ایران در این حمله دست داشته است. در پی حمله به تاسیسات نفتی شرکت آرامکو در عربستان، تنش میان ایران و آن کشور به شکل قابل ملاحظهای افزایش یافت. حملات اخیر به آرامکو موجب شد تا ایالات متحده امریکا، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را تحریم کند.
وزارت دفاع امریکا هم در پی این حملات از اعزام نیرو و سیستم دفاع موشکی به عربستان سعودی و امارات خبر داد.