جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
رئیس جمهور غنی جزئیات اقدامات حکومت را در رابطه به ولسوالی های مالستان، جاغوری و سایر ولایات با اعتراض کنندگان شریک ساخت.
محمد اشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان با اعتراض کنندگان از طریق تیلفون صحبت کرد و جزئیات اقدامات حکومت را در رابطه به تأمین امنیت ولسوالی های مالستان، جاغوری و سایر ولایات با آنان شریک ساخت.
رئیس جمهور کشور به اعتراض کنندگان اطمینان داد که امنیت این ولسوالی ها تأمین می شود و نیروهای بیشتر اعزام گردیده است.
اعتراض کنندگان پس از دریافت پیام اطمینانی از سوی رئیس جمهور غنی و استماع جزئیات اقدامات، به اعتراض مدنی شان خاتمه دادند