جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
استادان و شاگردان شامل این برنامه ضمن خرسندی از کار کرد های کمیسیون، آموزش موضوعات حقوق بشری را خیلیها موثر و ارزنده دانسته افزودند که این برنامه باعث شد تا آنها موضوعاتی زیادی را در رابطه به حقوق اطفال کسب نمایند وبا معلومات کافی در مورد حقوق بشرمصدر خدمت به همقطاران و اعضای فامیل خویش گردند.
در نتیجه تطبیق این برنامه به تعداد ۳۰۰ تن طفل (۱۵۰ دختر و ۱۵۰ پسر) از شاگردان دورههای لیسه در رابطه به موضوعات حقوق بشری به خصوص حقوق طفل به طور مفصل آموزش دیدند و بعنوان رضا کاران حقوق بشر در جامعه تقدیم گردیدند.
منبع: ویب سایت کمیسیون مستقل حقوق بشر