جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
به گزارش خبرگزاری رسمی کوریای شمالی، کیم جونگاون در نشستی با اعضای «کمیسیون مرکزی نظامی» در مورد «مسائل کلیدی لازم برای تقویت هرچه بیشتر توان بازدارندگی از جنگ» سخن گفته است.
نشست رهبر حکومت کوریای شمالی با اعضای کمیسیون مرکزی نظامی روز شنبه ۲۸ سرطان انجام شده است. «کمیسیون مرکزی نظامی کمیته مرکزی حزب کارگران» مسئول هماهنگی بین هسته مرکزی حکومت کوریای شمالی و ارتش آن کشور است و از وظایف اصلی آن نیز تامین مهمات جنگیست.
خبرگزاری رسمی کوریای شمالی گفته از دیگر مسائل مطرحشده در نشست روز شنبه «اهداف راهبردی» نهادهای نظامی برای آمادگی در برابر «شرایط نظامی پیرامون شبهجزیره کره و تهدیدهای احتمالی نظامی» و تائید «برنامههای کلیدی تولید مهمات» بود.
رسانه رسمی کوریای شمالی میگوید اقدامات برنامهریزیشده در کمیسیون مرکزی نظامی «تصمیمات تاریخی» بودند که «ضامن تداوم انقلاب جوچه با توان نظامی قابل اتکا خواهد بود.»
«جوچه» ایدئولوژی یا بینش رسمی در کوریای شمالیست که پدربزرگ رهبر فعلی آن را در آغاز شکلگیری حکومت بنیان گذاشت و از اهداف آن «اتکا به خود» است.
در گزارش منتشر شده توسط خبرگزاری رسمی کوریای شمالی، جزئیاتی از «توان بازدارندگی از جنگ» مطرح نشده است. با این حال معمولا واژگان بازدارندگی در کوریای شمالی بهمعنی موشکهای بالیستیک و زرادخانه هستهایست.
به نظر میرسد که نشست اخیر گام دیگری در مسیر اقدامات، هشدارها و تهدیدهای پیونگیانگ طی ماههای گذشته است. پیونگیانگ از یکسو بهشدت به کره جنوبی و سیاستهای آن تاخته و تقریبا تمام روابط دو سه سال اخیر را قطع کردهاست. کوریای شمالی از سوی دیگر نارضایتی خود از مذاکرات با آمریکا را نیز ابراز کردهاست.
دیدار رهبران کوریای شمالی و امریکا، کیم و ترامپ، هرچند از نظر تاریخی واقعهای بیسابقه بود، اما تا کنون فرجامی در زمینه پاکسازی اتمی در شبهجزیره کره و یا اهداف دیگر، نداشتهاست.
مایک پومپئو، وزیر خارجه ایالات متحده، هفته پیش گفته بود «کوریای شمالی نشانههای ضد و نقیضی میفرستد، اما واقعیت اینجاست که رئیسجمهوری ترامپ، تنها مایل به شرکت در مذاکراتیست… که در آن احتمال پیشرفت در دستیابی به اهداف نشست سنگاپور (بین رهبران امریکا و کوریای شمالی) چشمگیر باشد.»
پومپئو گفته بود کوریای شمالی هنوز گزینه حرکت در مسیری که به یک راهحل رهنمون شود را انتخاب نکرده است.