جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
کمیته نظارت بر پروژه عرضه خدمات عدلی و قضایی دیروز تحت ریاست قاضی القضات و رئیس ستره محکمه و رئیس این کمیته تشکیل جلسه داد .
به اساس معلومات ریاست نشرات ستره محکمه به آژانس باختر، درین جلسه که لوی څارنوال ، سرپرست وزارت مالیه ، وزیر عدلیه ، امرعمومی اداری قوه قضائیه و سایرمسئولین ادارات عدلی و قضایی و بانک جهانی اشتراک داشتند ، موضوع تمدید و تمویل پروژه جدید دربخش عدلی و قضایی مورد بحث و بررسی قرارگرفت .
قاضی القضات ورئیس ستره محکمه که ریاست پروژه عرضه خدمات عدلی و قضایی را به عهده دارند ، درمورد وضعیت فعلی پروژه و نیاز های ادارات عدلی و قضایی درعرصه خدمتگزاری بهتر به مردم و تحقق اهداف و شا خصهای برنامه ملی اصلاحات عدلی و قضایی صحبت نموده ، افزود : در شرایطی که ادارات عدلی و قضایی به اصلاح ، معیاری سازی فعالیت ها ، ارتقای ظرفیت و حل مسایل زیربنایی نیاز جدی دارند ، تمدید و تمویل پروژه جدید برای بخش عدلی و قضایی از اهمیت شایانی برخوردار است زیرا حل نیازهای مادی و تخنیکی این ادارات مستلزم هزینه های لازم است که این امکانات میتواند از طریق بذل کمک های بین المللی و به وسیله پروژه عرضه خدمات عدلی و قضایی به گونه بهتری فراهم گردد و از وزارت مالیه منحیث هماهنگ کننده کمک های جهانی خواست تا با درک حساسیت مسئله درحل مشکل توجه جدی مبذول بدارند تا فرصت ها از دست نروند.
متعاقباً لو ی څارنـوال ووزیر عدلیه بالنوبه صحبت نموده وتمدید وتمویل پروژه عرضه خدمات عدلی و قضایی را درجهت حمایت و تطبیق اهداف شامل برنامه های عملادارات شان جدی و مهم خواندند وبرتمدید و تمویل پروژه درچهارچوب حمایت بین المللی تاکید ورزیدند .
دراخیر وزیر مالیه بعد ازآگاهی و ارزیابی وضعیت پروژه نظارت بخش عدلی و قضایی و عده سپرد که درحل مشکلات و چالشهایی که باعث رکود پروژه گردیده درتفاهم و هماهنگی با مقامات صالحه دولت وکمک کننده های خارجی اقدام نموده و و بادرک از نیازمندیهای عینی این ادارات در زمینه تمدید و تمویل پروژه جدید کمـال تلاش و همکاری نموده و عجالتاً در زمینه پرداخت مصارف پروژه و معاشات کارمندان و مساعدین حقوقی مرتبط به پروژه اقدام خواهد کرد.