جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
وزارت ارشاد، حج و اوقاف، از دهه نزول قرآن کریم و شب قدر، طی نشستی در مرکز اطلاعات و رسانههای حکومت اداره ارتباطات عامه و استراتیژیک ریاست جمهوری، گرامیداشت به عمل آورد.
در این نشست، رهبری وزارت ارشاد حج و اوقاف، سرپرست وزارت معارف، سرپرست وزارت امور زنان، شماری از نمایندگان و لسی جرگه، استادان دارالحفاظها و مدارس دینی، دههاتن از حافظان قرآن کریم از قشر اناث و چند تن از زنان و دخترانی که تمام قرآن کریم را با دست خطاطی و یا خامکدوزی کرده اند، حضور داشتند.
در آغاز این نشست مولوی سردار ځدران، مشاور رئیس جمهور در امور دینی، پیام محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری اسلامی افغانستان را به مناسبت این برنامه و شب قدر، قرائت نمود.
در ادامه، محمد قاسم حلیمی، وزیر ارشاد حج و اوقاف، حسینه صافی، سرپرست وزارت امور زنان، رنگینه حمیدی، سرپرست وزارت معارف و شماری از استادان دارالحفاظها و مدارس دینی دختران، در مورد اهمیت شب قدر و قبولی دعا به درگاه الهی در شب قدر، صحبت نمودند.
در پایان این نشست وزارت ارشاد، حج و اوقاف، از زنان و دخترانی که طی چند سال اخیر، قرآن عظیم الشان را دستنویسی و خامکدوزی کرده اند و شماری از حافظان قرآن کریم از قشر اناث، با اهدای تحسین نامه و تحایف، قدردانی نمود.