اقتصاد

سرپرست وزارت معادن و پترولیم : ما سهولت های بیشتر را برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی ایجاد کردیم شیخالحدیث شهابالدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با انجنیر سید آقا معاون اسبق بانک اسلامی افغانستان دیدار و ملاقات نمود. دفتر مطبوعاتی وزارت معادن و پترولیم بانشر این خبر نوشته است: در این دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم افزود: امروز افغانستان یک کشور آزاد و مستقل است که تصامیم سیاسی، اقتصادی و تجاری آن به اساس منافع ملی گرفته میشود و همچنان در مورد قرارداد معدن آهن غوریان، فابریکات سمنت ولایت قندهار و هرات واشتغالزایی به مردم صحبت نمود. در این ملاقات انجنیر سید آقا ضمن اظهار سپاس از سرپرست وزارت معادن و پترولیم گفت: بعد از پیروزی امارت اسلامی وزارت معادن و پترولیم دستآوردهای چمشگیری داشته و همچنان در عرصه جلب و توجه سرمایه گذاران صحبت نموده گفت: امنیت در سراسر کشور تامین است و از سرمایه گذاران ملی و بینالمللی خواست در افغانستان اقدام به سرمایه گذاری کنند. سرپرست وزارت معادن و پترولیم در اخیر گفت: ما سهولت های بیشتر را برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی ایجاد کردیم تا بتوانند در عرصه معادن کشور سرمایه گذاری نمایند.

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با انجنیر سید آقا معاون اسبق بانک اسلامی افغانستان دیدار و ملاقات نمود.

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با انجنیر سید آقا معاون اسبق بانک اسلامی افغانستان دیدار و ملاقات نمود.

دفتر مطبوعاتی وزارت معادن و پترولیم بانشر این خبر نوشته است: در این دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم افزود: امروز افغانستان یک کشور آزاد و مستقل است که تصامیم سیاسی، اقتصادی و تجاری آن به اساس منافع ملی گرفته می‌شود و همچنان در مورد قرارداد معدن آهن غوریان، فابریکات سمنت ولایت قندهار و هرات واشتغالزایی به مردم صحبت نمود.

در این ملاقات انجنیر سید آقا ضمن اظهار سپاس از سرپرست وزارت معادن و پترولیم گفت: بعد از پیروزی امارت اسلامی وزارت معادن و پترولیم  دست‌آوردهای چمشگیری داشته و همچنان در عرصه جلب و توجه سرمایه گذاران صحبت نموده گفت: امنیت در سراسر کشور تامین است و از سرمایه گذاران ملی و بین‌المللی خواست در افغانستان اقدام به سرمایه گذاری کنند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم  در اخیر گفت: ما سهولت های بیشتر را برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی ایجاد کردیم تا بتوانند در عرصه معادن کشور سرمایه گذاری نمایند.

Related Articles

ځواب دلته پرېږدئ

ستاسو برېښناليک به نه خپريږي. غوښتى ځایونه په نښه شوي *

Back to top button