جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
داکتر حمدالله محب مشاور امنیت ملی با میررحمان رحمانی رئیس ولسی جرگه دیدار کرد. آقای محب در این دیدار گزینش موفقانه هیئت اداری را به رئیس ولسی جرگه تبریک گفته، تأکید نمود که نیاز است رابطه خوب میان قوای مقننه و اجرائیه حفظ گردد.
وی پارلمانها را بخش مهم نظامهای مردم سالار توصیف نمود و گفت که هر دو قوه می تواند با تصامیم مشترک و خوب موضوعات مهم ملی را حل و فصل نمایند.
رئیس ولسی جرگه نیز در حالی که عدم مداخله حکومت در امور داخلی جرگه را ستایش نمود تأکید کرد که نیاز است هر دو قوه با همآهنگی بیشتر کار نمایند. وی افزود که خواهد کوشید مشکلات قبلی میان دو قوه تکرار نه گردد.