جریده «انیس»به عنوان نخستین روزنامه ملی کشور ، بخاطر تنویر اذهان عامه و آشـنایی آنان با دنیای معاصر، تعمیم عدالت و حیات قانونی در کشـور و فراهم سـاختن زمینۀ ارتباط فکری آنان با مردم جهان به تاریخ ۱۵ ثور ۱۳۰۶ مطابق ۵ می ۱۹۱۷م، با صاحب امتیازd و مسئولیت غلام محیالدین «انیس» با تیراژ ۴۵ نسخه اولین بارآذین چاپ یافت. جریده «انیس» درآغاز نشرات در مطبعه حروفی شرکت رفیق به طبع میرسید. ولی در اواسط سال دوم نشراتی، توانست از پول اشتراک و فروش جریده، مالک مطبعه شخصی شود و طبع و نشر جریده «انیس» را در آن صورت دهد.
دونالد ترامپ گفته توافقی که ترزا می، صدراعظم بریتانیا، بر سر شرایط خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا امضا کرده می تواند توافق تجاری این کشور با امریکا را به خطر اندازد.رئیس جمهور امریکا روشن نکرد که کدام جنبه این توافق مایه نگرانی اوست اما به خبرنگاران گفت به نظر میرسد توافق خروج بریتانیا (برگزیت) “توافق خیلی خوبی برای اتحادیه اروپا باشد.”
دفتر صدراعظم بریتانیا پافشاری کرد که توافق تازه
“به روشنی” استقلال بریتانیا در زمینه سیاست تجاری را بیان میکند به طوری که این کشور در بستن موافقتنامه با سایر کشورها آزاد است.توافق خانم می با اتحادیه اروپا با انتقاد شدید نمایندگان پارلمان این کشور در روز دوشنبه مواجه شد.
او گفت که این توافق به نفع مردم بریتانیاست چون کنترول قوانین، پول و مرزها را به این کشور بازمی گرداند. خانم میافزود که طرح در روز
۱۱ دسامبر در پارلمان به رای گذاشته خواهد شد.
ساعاتی بعد ترامپ در محوطه کاخ سفید به خبرنگاران گفت: “باید با دقت بررسی کنیم که آیا بریتانیا اجازه تجارت دارد یا نه. چون حالا اگر به این توافق نگاه کنید، شاید نتوانند با ما معامله کنند. و این چیز خوبی نیست. فکر نمی کنم قصدشان این بوده.”یک سخنگوی دفتر صدراعظم بریتانیا در واکنش به اظهارات ترامپ گفت که توافق خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا که یکشنبه امضا شد، به بریتانیا اجازه خواهد داد وارد موافقتنامه های دوجانبه از جمله با امریکا شود.
او افزود: “ما از طریق گروه های مشترک کاری مشغول زمینه سازی برای توافقی بلندپروازانه با امریکا بوده ایم. این گروه های کاری تاکنون پنج بار ملاقات کرده اند.”
ترامپ در جریان بازدید از بریتانیا در ماه جنوری گفته بود که یک توافق تجاری “بلندپروازانه میان دو کشور کاملاً ممکن است.”
امریکا بزرگترین مقصد صادرات برای محصولات بریتانیایی است و حجم مبادلات تجاری دو کشور به میلیاردها پوند می رسد.
براساس توافقی که در بروکسل به دست آمد، بریتانیا حداقل تا پایان “دوره انتقالی” یعنی در دسامبر ۲۰۲۰ مجبور است براساس مقررات فعلی اتحادیه اروپا به تجارت با امریکا ادامه دهد.
در جریان دوره انتقالی که به کسب و کارها و سایرین اجازه می دهد خود را برای شروع مقررات مابعد برگزیت آماده کنند، بریتانیا خواهد توانست با امریکا مذاکره کند و به توافق برسد.
با این حال مفاد چنین قراردادی تا اول جنوری ۲۰۲۱ قابل اجرا نخواهد بود و حتی میتواند به تأخیر بیافتد.